Je kunt het beste jezelf worden

Van werkstress naar werkplezier

Heb je last van werkdruk en werkstress? Of voel je je uitgeblust en wil je meer energie hebben voor je werk? Ben je je betrokkenheid bij je werk kwijtgeraakt en wil je het terug?

Dan is het individuele traject Van werkstress naar werkplezier iets voor jou.
 .
Traject vormen
Het traject duurt 2 of 3 maanden, en in die 2 of 3 maanden worden elke maand 2 sessies gepland van ongeveer een uur. Daarnaast krijg je elke werkdag (maandag t/m vrijdag) een oefening voor die dag. De oefeningen zijn aangepast aan jouw situatie en vraagstukken. Eventuele vragen die je hebt kun je gedurende het traject stellen via e-mail, je krijgt daar binnen 2 dagen antwoord op.
 .
Het is een individueel traject op maat, afgestemd op de vraagstukken die je hebt. We maken samen een zorgplan, dat een samenvatting vormt van stappen die je van stress naar ontspanning brengen en van weinig naar meer energie.
.
Traject inhoud
Door mijn jarenlange ervaring met werkdruk en loopbaan trajecten heb ik snel inzicht in de valkuilen waar je instapt en kan ik je helpen om deze in de toekomst te vermijden.
 .
Gedurende het traject put ik ook uit vele creatieve oefeningen die je inzicht geven, loslaat oefeningen om beter te leren om stress los te laten, inzicht gevende oefeningen zoals de Roos van Leary, een waardenonderzoek, een loopbaananker onderzoek, een inspiratie onderzoek of een kernkwaliteiten onderzoek. Desgewenst kunnen ook Reconnective Healing sessies ingepast worden in het traject. In de loop van het traject komt vanzelf naar voren waar bij jou behoefte aan is.
 .
Traject vergoeding
Is je stress werkgerelateerd? Het is de moeite waard om met je leidinggevende te overleggen of een traject voor jou vergoed kan worden door je werkgever. Je werkgever heeft er ook baat bij als je goed in je vel zit en je je betrokken voelt bij je werk en er de nodige energie in kunt steken.
.

Informatie/boeken van trajecten

Vragen of opmerkingen? 

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: Loopbaan Energie biedt nieuw traject aan: “Met plezier aan het werk” | Je kunt het beste jezelf worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s