Je kunt het beste jezelf worden

Afbeelding

Eckhart Tolle stilte-avond, woensdag 3 augustus van 20-21.30 uur in IJsselstein

eckhart-tolleOp woensdag 3 augustus kijken we naar een lezing die Eckhart Tolle een aantal jaar geleden in Rotterdam, in de Doelen gegeven heeft met de naam “De kracht van stilte”.  Lees meer over deze lezing

Het doel van een lokale stilte groep is het delen van de inzichten en Aanwezigheid te oefenen met anderen door middel van meditatieve stilte. Na een stille meditatie van 10 minuten kijken we in stilte naar de DVD van de lezing van Eckhart Tolle. Na afloop is er weer een stille meditatie van 10 minuten. Er wordt niet over de lezing gediscussieerd, aangezien discussie vaak het hoofd en ego stimuleert.

Inloop vanaf 20.00 uur, om 20.15 of eerder als iedereen aanwezig is starten we.

Deelname is gratis, wel is aanmelding noodzakelijk vanwege het beperkte aantal plekken. U kunt zich aanmelden via email: clarie@loopbaan-energie.nl of telefonisch via 06 – 21 976 882 (Clarie van de Langenberg).

De avond vindt plaats in Lingestraat 21, 3404 KG  IJsselstein, zuid-west van Utrecht.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s