Je kunt het beste jezelf worden

Afbeelding

Seminars Reconnective Healing Level I en II geven nog meer verdieping

Van 13 – 17 maart was Eric Pearl in Bunnik om weer seminars Reconnective Healing Level I en II te geven. Ik was erbij en heb er intens van genoten. Heel bijzonder, om samen met een grote groep ervaren én nieuwe practitioners weer een verdieping van deze energie frequenties mee te maken. Ik voel me nu nog geïnspireerder dan ik al was om Reconnective Healing sessies te geven en te verwoorden waar het bij dit werk om gaat. Elke keer als je je verbindt met deze frequenties verdiept je bewustzijn zich en geeft het innerlijke rust, lichtheid en energie, dat was voor iedereen in de seminars merkbaar en voelbaar. Heel fijn om erbij geweest te zijn!

Nieuwsgierig? Boek een sessie

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s