Je kunt het beste jezelf worden

Meer jezelf in je werk

Heb je het gevoel dat je bij jezelf kunt blijven op je werk? Ook al verschil je van mening met je collega’s of leidinggevende?  Ook in conflictsituaties met je klanten? Kun je daarbij ook voor je eigen belangen opkomen, op een vriendelijke manier?

Als dat het geval is, dan kun je bij jezelf blijven. Als het (soms) lastig is voor je, dan kun je het gebruiken om nog meer jezelf te zijn in je werk en minder afhankelijk van de mening van anderen. Bijvoorbeeld door te onderzoeken wat je blokkeert als je voor jezelf op wilt komen, welk oud patroon steeds opnieuw naar boven komt als je het gevoel hebt kritiek te krijgen of er niet naar je geluisterd wordt. En deze onbewuste patronen op te ruimen door los te laten op een energetisch niveau.

Reconnective Healing is een krachtig nieuwe vorm van healing, die je in staat stelt om meer in balans te komen – een diepere verbinding met jezelf te maken. Je zult ervaren dat je dan anders reageert in dezelfde situaties – kalmer en zekerder van jezelf.

Wil je meer weten over Reconnective Healing? Eric Pearl is de grondlegger ervan en heeft er het bijzondere boek De Reconnectie over geschreven.

 

Loopbaan Energie – Clarie van de Langenberg  – http://www.loopbaan-energie.nl    http://www.reconnect-yourself.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s