Op zoek naar depressie?

depressie
 
 
Depressie.
Je therapeut leert je om zon terugval ver van tevoren te zien aankomen en leert je ook technieken waarmee je een dreigende depressie op eigen kracht kan voorkomen. Meer weten over cgt bij depressie? Er is ook een brochure over cognitieve gedragstherapie bij depressie.
Wat is depressie?
Op ieder moment van het jaar hebben zon 550.000 Nederlanders last van een depressie. In Nederland krijgt bijna 20 procent van de volwassenen 18-64 jaar ooit in het leven een depressie. Kijk hier voor meer cijfers en feiten over depressie.
Depressie Onder Jongeren.
Depressie Symptomen GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
Als hulpmiddel om depressie in een vroeg stadium te kunnen herkennen kijkt u bij Eerste Depressie Signalen. Let wel: de aanwezigheid van één signaal of combinaties van meerdere van de signalen is niet voldoende om te spreken van een depressie.
Depressie.
In Nederland krijgt bijna 20 procent van de volwassenen 18-64 jaar ooit in het leven een depressie. Cijfers en feiten over depressie. Symptomen van depressie. Oorzaken van depressie. Behandelingen van depressie. Tips bij depressie. Informatie en tips voor naasten van mensen met een depressie.
Depressie NEMO Kennislink.
Een belangrijk onderscheid is of een depressie unipolair of bipolair is. Een unipolaire depressie is een gewone depressie, waarbij iemand zich langere tijd zeer somber voelt. Bij een bipolaire depressie worden deze perioden van somberheid afgewisseld met periode waarin iemand zich extreem energiek, opgewekt en rusteloos voelt.
Depressie UMC Utrecht.
Nederlands Kenniscentrum Angst en Depressie: het kenniscentrum voor mensen met een depressie, hun naasten en behandelaars met als doel de kwaliteit van de hulpverlening aan mensen met angst en stemmingsstoornissen te verbeteren. Depressievereniging: de patiëntenvereniging voor mensen met een depressie en hun naasten.
Symptomen van een depressie Over depressie Omgaan met depressie.
U bevindt zich hier: Omgaan met depressie Over depressie Symptomen van een depressie. Zoek binnen Omgaan met depressie Zoek. Symptomen van een depressie. De medische wetenschap beschrijft een depressie als een stemmingsstoornis. Je hebt dan ook last van een abnormaal sombere stemming.

Contacteer ons